Hogyan állítod be az online látható munkatársakat és szolgáltatásokat

Te választod ki, mely munkatársak jelenjenek meg a weboldalon, és ki milyen szolgáltatásokat kínál ott. Egy munkatárs csak akkor látható online, ha van munkarendje, be van pipálva, és legalább egy szolgáltatás ki van választva nála.

> Megjegyzés: a képernyő a(z) „Foglalási oldal" menüben található, és csak > a weboldal megtekintésének jogával érhető el.

1. lépés — Nyisd meg a listát

A(z) „Foglalási oldal" menüben koppints a(z) „Látható alkalmazottak és szolgáltatások" lehetőségre.

2. lépés — Pipáld be a munkatársakat

Pipáld be a jelölőnégyzetet minden olyan munkatárs mellett, akit láthatóvá szeretnél tenni a weboldalon.

3. lépés — Munkarend nélküli munkatársak

Akiknek nincs munkarendjük, a(z) „Beosztás nélküli alkalmazottak" részben jelennek meg, és nem pipálhatók be. Koppints az egyikre, hogy munkarendet adj neki, majd térj vissza, és pipáld be.

4. lépés — Válaszd ki a szolgáltatásait

Koppints a munkatárs melletti „Szolgáltatások" gombra, hogy megnyisd a szolgáltatásainak listáját.

5. lépés — Szinkronizálás vagy kézi kiválasztás

A(z) „Ugyanazokat a szolgáltatásokat használd a weboldalon, mint az alkalmazásban" pontosan az alkalmazásban lévő szolgáltatásokat jeleníti meg a weben. Kapcsold ki, ha kézzel csak azokat a szolgáltatásokat szeretnéd bepipálni, amelyeket nyilvánossá tennél; az alkalmazásbeli listát a(z) „Alkalmazott szolgáltatásainak szerkesztése" gombbal szerkesztheted.

6. lépés — Mentés

Koppints a(z) „Mentés" gombra a módosítások megerősítéséhez.

Opcionális: ha egy munkatárs be van pipálva, de egyetlen szolgáltatása sincs kiválasztva, a szövege pirosan jelenik meg — ez azt jelenti, hogy egyelőre nem lesz látható az oldalon.

Nem találtad meg, amit kerestél?

Kapcsolat ← Vissza az összes kérdéshez