1. Válaszd ki a kívánt dátumot és időpontot, kattints a "Hozzáadás" gombra, majd válaszd a "Osztály hozzáadása" lehetőséget.
2. Válaszd ki a kívánt szolgáltatást.
3. Állítsd be:
- a maximális résztvevők számát
- az időintervallumot
- hogy szeretnéd-e értesíteni őket vagy sem
- hogy szeretnéd-e megismételni az osztályt
- Mentés.
4. Hozzáadtál egy osztályt. Gratulálunk! :)
5. Kattints a hozzáadott osztályra > majd a "Részletek" gombra, és határozd meg, hogy:
- nyitott - azaz látható a weboldaladon
- privát - azaz csak te adhatsz hozzá résztvevőket
- teljesen foglalt - te döntesz arról, mikor "zárod" le az osztályt.
6. Adj résztvevőket az osztályhoz/tanfolyamhoz a “+” gombra kattintva a “Résztvevők” szekció mellett.
7. A "használatok száma" - ezt az opciót használd, ha a résztvevő szeretne hozni egy vendéget.
8. A résztvevők hozzáadása után választhatod meg, hogyan értesíted őket: SMS-ben és/vagy E-mail-ben. Az értesítési lehetőségek szintén elérhetők a "+" gombbal elérhető menüből a "Résztvevők" ➣ Csoportüzenet szekció mellett.
Az e-mail értesítés csak azok számára érhető el, akiknek van mentett e-mail címe az alkalmazásban. Az ügyfél e-mail címének hozzáadásához vagy ellenőrzéséhez lépj a: Főmenü “☰” ➣ Ügyfelek → válaszd ki az ügyfelet → E-mail cím.
9. Amikor a résztvevők megérkeznek az osztályra, ellenőrizheted őket egyenként vagy mindenkit a "+" gombbal elérhető menüből a "Résztvevők" szekció mellett, majd töröld a megérkezett résztvevőket.
10. Ahhoz, hogy törölhess egy résztvevőt > kattints a kliens mellett található 3 pontra > Törlés az osztályból.