1. Selectează data și ora dorită, apasă pe „Adaugă”, apoi alege opțiunea „Adaugă clasă”.
2. Alege serviciul dorit
3. Stabilește:
- numărul maxim de participanți
- intervalul orar
- dacă dorești să îi notifici sau nu
- dacă dorești să repeți clasa
- Salvează.
4. Ai adăugat o clasă. Felicitări! :)
5. Apasă pe clasa adaugată > apoi pe butonul "Detalii" și stabilește dacă este:
- deschisă - adică vizibilă si în pagina ta web
- privată - adică doar tu poți adăuga participanți
- complet ocupată - tu decizi momentul în care "închizi" clasa
6. Adaugă participanți la clasă / curs apasând pe ”+” din dreptul secțiunii ”Participanți”.
7. La "număr de utilizări" - te folosești de această opțiune dacă cursantul vrea să mai vina cu un invitat
8. După adăugarea participanților, poți alege modul în care aceștia vor fi notificați: prin SMS și/sau E-mail. Opțiunile de notificare sunt disponibile tot din meniul accesat prin butonul „+” din dreptul secțiunii „Participanți” ➣ Mesaj de grup.
Notificarea prin e-mail este disponibilă doar pentru clienții care au o adresă de e-mail salvată în aplicație. Pentru a adăuga sau verifica adresa de e-mail a unui client, accesează: Meniul principal “☰” ➣ Clienți → selectează clientul → Adresă de e-mail.
9. Când participanții ajung la clasa, poți să faci check-in pentru fiecare în parte sau check in all tot din meniul accesat prin butonul „+” din dreptul secțiunii „Participanți”., apoi debifezi pe cei care nu au ajuns.
10. Pentru a putea șterge un participant > apasă pe cele 3 puncte din dreptul clientului > Șterge din clasă.